Наближення функцій, заданих на дійсній осі, операторами, що породжуються λ-методами підсумовування їх інтегралів Фур'є - Харкевич, Ю.І.; Жигалло, Т.В. (Український математичний журнал, 2004)
Отримано асимптотичні рівності для верхніх меж відхилень операторів, що породжуються λ- методами (означеними сукупністю Λ={λσ(⋅)} неперервних на [0;∞) функцій, залежних від дійсного параметра σ) на класах (ψ, β)-диференційовних функцій, заданих на дійсній осі.