О зависимости между нормой функции и нормами ее производных порядка k , r−2 и r,0<k<r−2 - Бабенко, В.Ф.; Коваленко, О.В. (Український математичний журнал, 2012)
Знайденi необхiднi i достатнi умови на систему додатних чисел Mk1,Mk2,Mk3,Mk4,0=k1<k2<k3=r−2,k4=r, якi гарантують iснування функцiї x∈Lr∞,∞(R), такої, що ||x(ki)||∞=Mki,i=1,2,3,4.