Обратные неравенства для геометрического и степенных средних - Кореновский, А.А. (Український математичний журнал, 2012)
Встановлено точнi межi для додатного та вiд’ємного показникiв сумовностi середнього степеневого порядку функцiї, якщо це середнє задовольняє обернену нерiвнiсть Йєнсена.