Приближение некоторых классов функций многих переменных гармоническими сплайнами - Бабенко, В.Ф.; Лескевич, Т.Ю. (Український математичний журнал, 2012)
Знайдено точнi значення верхнiх меж похибок наближення гармонiчними сплайнами заданих на n-вимiрному паралелепiпедi Ω функцiй u таких, що ||Δu||L∞(Ω)≤1, у просторах ||Δu||Lp(Ω)≤1,1≤p≤∞, та функцiй u таких, що Lp(Ω),1≤p≤∞, у просторi L1(Ω).