Поширення адвентивних деревних видів на золошлаковідвалах Бурштинської теплової електростанції - Неспляк, О.С.; Куліш, В.В. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2009)
У дендрофлорі золошлаковідвалів Бурштинської ТЕС виявлено 23 адвентивних види, переважна більшість яких ростуть на рекультивованих відвалах. Проведено систематичний аналіз, вивчено поширення досліджуваних видів.