Предельные теоремы в критических ветвящихся процессах Гальтона - Ватсона с миграцией - Бадалбаев, И.С.; Якубов, Т.Д. (Український математичний журнал, 1995)
Розглядаються критичні гіллясті процеси Гальтона - Ватсона з міграцією. Припускається, що другий момент числа безпосередніх нащадків однієї частинки дорівнює нескінченності. Одержані граничні теореми для випадку, коли середнє міграції дорівнює нулеві. Робота узагальнює результати С. В. Нагаєва та Л. В. Хан [Teor. Veroyatn. Ee Primen.,25, No. 3, 523–534 (1980)] для скінченного другого моменту.