Особливості акумуляції та міграції 137Cs у лісових екосистемах у гірських умовах Карпат - Приходько, Н.Ф. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2009)
Наведено результати радіологічних досліджень. Установлено, що в акумулятивних елементах рельєфу утворюються геохімічні поля з підвищеним рівнем 137Cs.