К вопросу о непрерывности многозначных отображений - Остапенко, В.В. (Український математичний журнал, 1995)
Розглядається питання напівнеперервності зверху і знизу об'єднання та перерізу родини многозначних відображень. Одержані нові умови напівнеперервності знизу перерізу родини напівнеперервних знизу відображень.