Усреднение дифференциальных включений с многозначными импульсами - Плотников, В.А.; Плотникова, Л.И. (Український математичний журнал, 1995)
Обґрунтовується метод повного та часткового усереднення на скінченному та нескінченному проміжку для диференціальних включень з багатозначними імпульсами.