Элементарные и мультиэлементарные представления вектроидов - Белоусов, К.И.; Назаров, Л.А.; Ройтер, А.В.; Сергейчук, В.В. (Український математичний журнал, 1995)
Доведено, що скінченнозображуваний вектроїд з точністю до ізоморфізму визначається своєю поповненою бівпорядкованою множиною. Охарактеризовано елементарні і мультиелементарні зображення таких вектроїдів (котрими у випадку біінволютивних множин майже вичерпуються нерозкладні зображення).