Периодические решения автономных систем с импульсным воздействием в критических случаях - Бойчук, А.А.; Чуйко, С.М. (Український математичний журнал, 1995)
Одержано конструктивні умови існування та ітераційні схеми побудови періодичних розв'язків слабконелінійних автономних систем з імпульсним збуренням у критичних випадках.