Про структуру резольвенти сингулярно збуреного оператора, що розв'язує задачу на власні значення - Кошманенко, В.Д.; Тугай, Г.В. (Український математичний журнал, 2004)
Досліджується структура резольвенти сингулярно збуреного оператора скінченного рангу, який розв'язує задачу на власні значення.