До питання про мультиплікативність канонічних діагональних форм матриць над областю головних ідеалів - Прокіп, В.М. (Український математичний журнал, 1995)
Досліджується структура неособливих матриць над областю головних ідеалів, що мають властивість мультиплікативності канонічних діагональних форм. Зокрема, встановлено необхідну та достатню умови мультиплікативності канонічних діагональних форм неособливих матриць над даною областю.