Вложение образов операторов и рефлексивность банаховых пространств - Вершинин, Р.В. (Український математичний журнал, 1999)
Встановлено критерій рефлексивності сепарабельного банахового простору у термінах зв'язку між вкладенням образів, факторизацією та мажоризацією операторів, що діють у цьому просторі.