О связи между некоторыми неравенствами типа Колмогорова для периодических и непериодических функций - Бабенко, В.Ф.; Селиванова, С.А. (Український математичний журнал, 1999)
Одержані неперіодичні аналоги відомих нерівностей, які оцінюють Lp - норми проміжних похідних періодичної функції за допомогою L∞ - норм цієї функції та її старшої похідної.