Стабилизация за конечное время в задачах со свободными границами для некоторых классов нелинейных уравнений второго порядка - Березанский, Ю.М.; Митропольский, Ю.А.; Шхануков-Лафишев, М.Х. (Український математичний журнал, 1999)
Одержано оцінки для часу стабілізації розв'язків задач з вільною межею для одновимірних квазілінійних параболічних рівнянь.