Непрерывные аппроксимации разрывных нелинейностей полулинейных уравнений эллиптического типа - Искаков, Р.С.; Павленко, В.Н. (Український математичний журнал, 1999)
Одержані нові варіаційні принципи існування сильних і напівправильних розв'язків основних крайових задач для рівнянь еліптичного типу другого порядку з розривною нелінійніспо, Вивчається проблема близькості множин розв'язків апроксимуючої задачі з неперервною за фазовою змінною нелінійністю і розв'язків вихідної крайової задачі з розривною нелінійністю.