Сучасний стан мисливських видів тварин- інтродуцентів в Івано-Франкіській області - Гунчак, М.С.; Мельничук, Г.О.; Лущак, М.М. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2009)
Дана характеристика мисливських видів тварин-інтродуцентів Івано-Франківської області.