Описание двусторонних идеалов в одном классе некоммутативных колец. II - Бавула, В.В. (Український математичний журнал, 1993)
Для узагальнених алгебр Вейля, які містять універсальну обгоргуючу алгебру Usl(2,К) алгебри Лі sl(2) над полем характеристики 0, класифікуються двосторонні ідеали. Показано, що добуток ідеалів переставний і довільний власний ідеал однозначно розкладається в добуток первинних ідеалів.