Аналіз повної інтегровності системи, інверсної до нелінійної системи Бенні - Кауп - Дробоцька, І.С. (Український математичний журнал, 1993)
Досліджується система, інверсна до нелінійної динамічної системи Бенні — Каупа. Для цієї системи доведено існування нескінченної ієрархії функціонально незалежних та інволютивних законів збереження, знайдені пара імплектичних та нетерових операторів, яка дозволяє записати систему у бігамільтоновому вигляді, а також явний вигляд оператора Лакса.