Категорная теорема о контингеициях гиперповерхностей эвклидового пространства - Илмуларов, Д.Д. (Український математичний журнал, 1993)
Розглядаються проблеми поглибленого вивчення характеристики контингенції множини другої категорії в Rᵐ⁺¹, зокрема графіка ліпшицевої функції.