Методичні аспекти моніторингу риючої діяльності дрібних ссавців - Ходзінський, В.П. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2009)
Розглянуто методичні аспекти досліджень риючої діяльності дрібних ссавців. Наведено основні показники для оцінки обсягів риючої діяльності.