Существование решений краевых задач, соответствующих одному разностному уравнению в банаховом пространстве - Городний, М.Ф. (Український математичний журнал, 1993)
Досліджено питання про існування і єдиність розв’язків крайових різницевих задач, відповідних одному лінійному різницевому рівнянню в банаховому просторі.