Новые интегральные преобразования с применением к некоторым краевым задачам математической физики - Попов, Г.Я. (Український математичний журнал, 2002)
Побудовано нові інтегральні перетворення та наведено їх застосування до одержання точних розв'язків деяких крайових задач математичної фізики. Розв'язано задачу дифракції акустичних хвиль у круговому зрізаному двома сферичними поверхнями конусі. Розв'язано також початково-крайову задачу теорії теплопровідності для цього ж зрізаного конуса за ненульової початкової умови. При побудові розв'язку останньої задачі ішеї ральне перетворення за часом не застосовується. Замість цього похідна за часом замінюється скінченною різницею.