Наближення аналітичних періодичних функцій сумами Валле Пуссена - Рукасов, В.І.; Чайченко, С.О. (Український математичний журнал, 2002)
Вивчаються апроксимаї ивпі властивості сум Валле Пуссепа на класах CqβHω. Одержано асимптотичні рівності, які в деяких випадках забезпечують розв'язок задачі Колмогорова - Нікольсьсого для сум Валле Пуссена на класах CqβHω.