Крайние модули над алгеброй Вейля An - Бавула, В.В. (Український математичний журнал, 1993)
Класифікуються деякі класи простих модулів над узагальненими алгебрами Вейля (крайні, поліноміальні, з сильним D-скрутом). Для цих алгебр доводяться аналоги теорем Бернштейна і Стаффорда.