Исследование задачи Коши для стохастических уравнений в частных производны - Перун, Г.М.; Ясинский, В.К. (Український математичний журнал, 1993)
Встановлена стабілізація в середньому квадратичному розв’язків стохастичних лінійних рівнянь параболічного типу з пуассоновими збуреннями та розглянута задача визначення запасу стійкості стержня під дією випадкових збурень.