Устойчивость решений импульсных систем - Перестюк, Н.А.; Черникова, О.С. (Український математичний журнал, 1997)
Наводяться основні результати з теорії стійкості імпульсних деференціальних рівнянь, які було здобуто Київською науковою школою нелінійної механіки, а також деякі результати закордонних математиків.