Симетрія рівнянь лінійної та нелінійної квантової механіки - Фущич, В.І. (Український математичний журнал, 1997)
Описано локальні і нелокальні симетрії лінійних та нелінійних хвильових рівнянь, класифікації нелінійних багатовимірних рівнянь, сумісних з принципом відносності Галілея. Запропоновано нові системи нелінійних рівнянь для опису фізичних процесів у класичній та квантовій механіці.