Найкраще рівномірне наближення сім'ї неперервних на компакті функцій - Гнатюк, Ю.В. (Український математичний журнал, 2002)
Основні результати дослідження задачі найкращого рівномірного наближення однієї неперервної на компакті функції узагальнено на випадок задачі найкращого одночасного рівномірного наближення сім'ї неперервних на компакті функцій.