О числе Суслина вполне ограниченных левотопологических групп - Протасов, И.В. (Український математичний журнал, 2002)
Для кожного нескінченного кардинала а побудовано нульвимірну цілком обмежену лівогопо-логічну групу з числом Сусліна α.