Некоторые локальные контурно-телесные теоремы для тонко голоморфных функций - Сарана, А.А. (Український математичний журнал, 2002)
Доведено деякі локальні контурно-тілесні теореми для тонко голоморфних функцій, заданих на тонко відкритих з неполярним доповненням множинах комплексної площини.