О построении асимптотических приближений для неавтономного волнового уравнения - Сокил, Б.И. (Український математичний журнал, 1995)
Для. неавтономного хвильового рівняння з однорідними крайовими умовами будуються одноча-стотні наближення асимптотичних розв’язків на основі використання періодичних Ateb-функцій. Розглядаються резонансний і нерезонансний випадки.