Спектральные задачи с параметром в краевых условиях и условиях сопряжения - Комаров, Г.Н. (Український математичний журнал, 1995)
Встановлені умови узагальненої ортогональності і доведена теорема про повноту власних функцій спектральної задачі з параметром в крайових умовах та умовах спряження для кусково-однорідних обмежених зв’язних і незв’язних областей.