Об устойчивости движения симметричного тела, установленного на вибрирующем основании - Кошляков, В.Н. (Український математичний журнал, 1995)
Розвиваються результати робіт [1 — 5]. Показана можливість стабілізації за допомогою вертикальної вібрації нестійких станів симетричного тіла, що обертається.