К теории устойчивости движения нелинейной системы на временной шкале - Мартинюк-Чернієнко, Ю.А. (Український математичний журнал, 2008)
Досліджується проблема стійкості нелінійної системи на часовій шкалі. Введено уніфікований підхід для аналізу стійкості руху на основі узагальненого прямого методу Ляпунова.