O некоторых свойствах решений квазилинейных вырождающихся уравнений - Мамедов, Ф.И.; Аманов, Р.А. (Український математичний журнал, 2008)
Для квазілінійних рівнянь div A(x, u, ∇u) = 0 з виродженням ω(x) із Ap -класу Маккенхаупта доведено нерівність Гарнака, оцінку норми Гельдера і достатню ознаку регулярності межових точок типу Вінера.