Вопросы единственности элемента наилучшего несимметричного L₁-приближения непрерывных функций со значениями в KB-пространствах - Бабенко, В.Ф.; Ткаченко, М.Є. (Український математичний журнал, 2008)
Розглянуто задачу характеризації підпросторів єдиності елемента найкращого несиметричного L₁-наближення неперервних на метричному компакті функції зі значеннями в K B-просторі. Знайдено класи текстових функцій, які характеризуютьєдиність елементі найкращого несиметричного наближення.