O единственности решения обратной задачи для потенциала простого слоя - Капанадзе, Д.В. (Український математичний журнал, 2008)
Доведено єдиність розв'язку оберненої задачі потенціалу простого шару для зіркових гладких поверхонь у випадку метагармонічного рівняння Δv - K² v = 0. Аналогічне твердження у випадку рівняння Лапласа є хибним.