Сучасний стан природних лісостанів дуба звичайного Лівобережного Лісостепу України - Ткач, В.П.; Головач, Р.В. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2009)
Досліджено розподіл площі вкритих лісовою рослинністю земель за породами і площі природних дубових деревостанів за основними таксаційними показниками. Проведено аналіз розподілу площ природних лісостанів дуба звичайного у Лівобережному Лісостепу України за типами лісу, віком і повнотою.