Особливості та стан природного відновлення під наметом ялицевих лісів Карпат - Равлюк, І.П. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2009)
Наведено дані з узагальнення наукового й передового виробничого досвіду щодо природного відтворення під наметом дерев у ялицевих типах лісу. Здійснено аналіз виконання проектних обсягів лісовідновних заходів на підставі матеріалів лісовпорядкування, проведеного в лісовому фонді Івано-Франківської та Чернівецької областей.