Інтегральне зображення парних додатно визначених функцій однієї змінної - Лопотко, О.В. (Український математичний журнал, 2010)
Получено интегральное представление четных положительно определенных функций одной переменной, для которых ядро [k₁(x + y)+k₂(x − y)] положительно определено.