К теории уравнения третьего порядка с кратными характеристиками, содержащего вторую производную по времени - Апаков, Ю.П.; Джураев, Т.Д. (Український математичний журнал, 2010)
Побудовано фундаментальний розв'язок для рівняння третього порядку з кратними характеристиками, яке містить другу похідну за часом. Одержано оцінки при великих значеннях аргументу та вивчено деякі властивості фундаментального розв'язку, необхідні для розв'язання крайових задач.