Наилучшее m-членное тригонометрическое приближение классов Brp,θ функций малой гладкости - Стасюк, С.А. (Український математичний журнал, 2010)
Одержано точну за порядком оцінку найкращого m-членного тригонометричного наближення класів Бесова Brp,θ в періодичних функцій багатьох змінних малої гладкості у просторі Lq,1<p≤2<q<∞.