О сильных средних Карлемана кратных тригонометрических рядов Фурьє - Кузнецова О.И. (Український математичний журнал, 1992)
Доведена сильна сумовність Карлемана рядів Фур’є неперервних на m-вимірному торі функцій, часткові суми яких побудовані за поліедрами деякого класу.