Асимптотична нормальність M-оцінок у класичній нелінійній моделі регресії - Іванов, О.В.; Орловський, І.В. (Український математичний журнал, 2008)
Получены достаточные условия асимптотической нормальности M-оценок неизвестных параметров нелинейных моделей регрессии с дискретным временем и независимыми одинаково распределенными погрешностями наблюдений.