Варьерные функции для одного класса полулинейных параболических уравнений - Бондаренко, В.Г.; Прокопенко, Ю.Ю. (Український математичний журнал, 2008)
Для параболічного квазілінійного рівняння з монотонним опуклим потенціалом методом декомпозиції побудовано супер- та субпараболічні бар'єрні функції.