Роль ширини лісосіки, як технологічного чинника, у процесі лісовідновлення - Кудра, В.С.; Гудима, В.Д. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2009)
Вказується на роль ширини лісосіки у процесі природного відновлення на зрубах. Приведено аналіз впливу цього чинника на процеси лісовідновлення в основних типах букових лісів Карпат.