Метод ускоренной сходимости для построения решений нетеровой краевой задачи - Бойчук, А.А.; Чуйко, С.М. (Український математичний журнал, 2008)
Досліджено задачу про знаходження умов існування та побудову розв'язків нетерових слабконелінійних крайових задач для систем звичайних диференціальних рівнянь. Побудовано нову ітера-ційну процедуру з прискореною збіжністю для знаходження розв'язків нетерової слабконелінійної крайової задачі для системи звичайних диференціальних рівнянь у критичному випадку.