Мікроміцети, ізольовані з подрібненої деревини гілок із листям м’яколистяних порід - Червонний, А.Є.; Волощук, Н.М. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2009)
Розглянуто результати досліджень видового складу та поширення мікроміцетів подрібненої деревини гілок (ПДГ) шести деревних порід. Проаналізовані частота трапляння, відмінність і подібність окремих видів грибів. Досліджені їхні еколого-біологічні властивості у чистій культурі.